Connect with us

News

NY TRAILER ER UTE: SKANDINAVISKE SKUESPILLERE HAR ROLLER I NY INTERNASJONAL FILM SOM ER BASERT PÅ EN SANN HISTORIE

Published

on

En del skandinaviske skuespillere har roller I en internasjonal film kalt «Lagos to Oslo». Filmen har premiere i slutten av denne måneden på en digital plattform.

Filmen forteller historien om Aaron, en akademisk begavet, elsket og fri ung mann som sliter med å betale semesteravgift for å kunne fortsette å gå på universitetet. Han blir introdusert til en mystisk, rik mann som lover ham verden. Det Aaron får i stede er isolasjon, maktesløshet og ødeleggelse.

Produksjonen har skandinaviske skuespillere som Boris Glibusic, Jannike Grut, Borje Lundberg, Mathilde Austergard Ypsøy m.m. I tillegg Michael Maponga fra USA, Anthony Warren fra Storbritannia, Richard Van Weyden og Hildegard Schroedther fra Tyskland samt flere store navn fra Vest-Afrika.

Regissør Kingsley Emmanuel sier at noen måtte fortelle en historie som denne, som er basert på virkelige hendelser, for å sette fokus på de forferdelige forholdene som gjør at mange afrikanske ungdommer prøver å komme seg til bedre kår i Europa.

Se traileren her

Du kan se Lagos to Oslo på Goswas Digital TV da den har premiere 27. november 2020. Gå til www.goswastv.com for å se traileren også.

Advertisement

Pay only 35% upfront fee for film gear rental.

GhMovieFreak TV

#BloGhAwards18 Winner

GhMoviefreak is an official media partner for